Investitiile la bursa presupun o munca continua de informare, cercetare, documentare pentru a identifica instrumentele financiare care ar putea beneficia in perioada imediat urmatoare de o apreciere considerabila a pretului. Doar oare aceasta este singura abordare?

Tutorialul de investitii pasive pe care l-am compus vine sa demonstreze ca investitiile la bursa se pot realiza si intr-un alt mod si pot aduce randamente foarte bune.

Investitiile pasive pornesc de la ideea ca piata pe termen lung are un trend ascendent si o abordare pasiva aduce pe termen lung randamente mai bune decat un management activ al portofoliului.

Principalele teme abordate in cadrul acestui tutorial de investitii pasive:
– Ce sunt investitiile pasive la bursa?
– Investitii pasive vs Investitii active
– Avantajele unei strategii de investitii pasive
– Cum iti construiesti un portofoliu de investitii
– Avantajele investitiilor in ETF-uri
– Exemple de portofolii de investitii pasive
– Instrumente de analiza a portofoliilor de investitii

Vrei să investeși la bursă în 2024?

Ai nevoie de un cont de tranzacționare la un broker autorizat. Deschiderea contului se poate face acum, 100% online, în doar 5 minute, prin intermediul telefonului mobil.

Mai multe informații despre cum poți investi la Bursa de Valori București și la Bursele Internaționale găsești pe www.goldring.ro. Alege Goldring – intermediar autorizat pe piața de capital cu o experiență de peste 23 de ani!