Termeni și condiții generale

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor si serviciilor oferite pe site-ul investestelabursa.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Investestelabursa.ro este administrat de Rareș Mihăilă administrator si asociat in cadrul SC GREENVIEW MAR SRL, cu domiciulul in Targu Mures Str. Tudor Vladimirescu nr 170 ap 13.

SC GREENVIEW MAR este o societate care activeaza in domeniul consultantei pentru afaceri si mangment avand CIF 39147687, Nr. înmatriculare: J26/516/2018 si avand sediul in Targu Mures Str. Tudor Vladimirescu nr 170 ap 13.

Administratorul Investestelabursa isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari ale site-ului fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligațiile dumneavoastră în momentul achiziționării oricărui serviciu

Pentru a putea achiziționa orice produs sau serviciu de pe site, trebuie sa introduceți datele dumneavoastra personale în vederea întocmirii unei facturi sau creării unui cont de acces. Despre cum vor fi folosite datele dumneavoastră personale puteți citi mai multe la secțiunea Politica de prelucrare a datelor personale.

La completarea datelor personale declarați ca veți furniza informații reale, corecte, actuale și complete despre Dumneavoastră.

Preț și modalități de plată

Prețurile afișate pe site-ul Investestelabursa sunt preturile final cu excepția cazului în care intervin costuri de livrare caz în care acest cost este specificat clientului  înainte de plasare comenzii.

Plata produselor sau a serviciilor este specificată clar în cazul fiecărui produs:

 • plata ramburs în cazul produselor fizice. Plata se va efectua la primirea prodsului – la ridicarea coletului
 • plata cu cardul prin intermediul furnizorului de plati Stripe

Compania Stripe cu sediul San Francisco furnizează infrastructură electronică de plăți pentru milioane de companii din 120 de țări.

Stripe folosește o mecanică avansată pentru a oferi protecție împotriva fraudei și garanții de securitate care protejează afacerile și clienții lor împotriva tranzacțiilor frauduloase. Compania a pus pe primul loc securitatea datelor fiind certificata cu standardul PCI Service Provider Level 1, ceea ce înseamnă că îndeplinește cele mai stricte standarde de securitate din industrie.

Politica de confidențialitate

Respectăm dispozițiile Legii nr. 677/2001, pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Vezi sectiunea Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții, clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate, stocate și folosite conform politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

Responsabilitati privind informațiile și produsele de pe acest site

Rareș Mihăilă adminsistratorul si autorul continutului nu este înregistrat ca broker, analist financiar sau agent de investiţii.

Prin utilizarea serviciilor oferite de Investestelabursa.ru sunteți de acord cu urmatoarele:

 • Orice infomație ce s-ar desprinde din materialele prezentate trebuie considerată ca fiind doar o opinie personală a autorului și nu vine cu garanția generării unui câștig financiar
 • Informațiile, datele, textul, software-ul, fotografiile, grafica, videoclipurile, mesajele, etichetele sau alte materiale publicate sau transmise prin intermediul site-ului sau în mod privat au doar un caracter informativ și educational.
 • Dumneavoastră sunteți total responsabili pentru deciziile luate!
 • Tranzacţiile cu valori mobiliare implică riscuri, inclusiv riscul unei pierderi, iar performanţele trecute şi prezente nu garantează rezultate similare în viitor.
 • Toate plasamentele în pieţele de capital, investiţiile dumneavoastră se pot aprecia sau deprecia, iar utilizarea informaţiilor oferite în cadrul rapoartelor şi materialelor prezentate pe site nu garantează că va avea ca rezultat un profit.
 • administratorul site-ului Investestelabursa.ro nu se fac responsabil pentru pierderile sau daunele de orice natură cauzate ca urmare a utilizării sau neutilizării de către dumneavoastră a materialelor puse la dispozitie pe site şi de erorile posibile, informaţionale sau de interpretare, care pot apărea în conţinutul lor.
 • Analizarea oportunităţilor de investiţie, evaluarea riscurilor şi identificarea plasamentelor potrivite cad exclusiv în sarcina Dumneavoastră.
 • Autorul articolelor, rapoartelor sau analizelor oferite sau prezentate nu este raspunzator pentru veridicitatea şi calitatea datelor obţinute de la emitenţi sau din surse publice.

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor

SC GREENVIEW MAR SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele cazuri

 • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
 • Produsul prezinta defecte de fabricație
 • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
 • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina SC GREENVIEW MAR SRL.

Solicitarile de retur se notifica pe site-ul Investestelabursa la sectiunea Contact

Returnarea produselor se poate face pe adresa Targu Mures, Jud. Mures,  Str. Tudor Valdimirescu nr 170 ap 13 cod postal 540536 . Va recomandam expedierea prin curier.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunostinta asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Rares Mihaila ca reprezentat al SC GREENVIEW MAR SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre Rares Mihaila si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucratoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Modificarea Termenilor și Condițiilor

Administratorul site-ului, își rezervă dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Drepturi de proprietate intelectuala

Drepturile de proprietate intelectuala sunt, in mod expres, drepturile de autor si conexe listate de Legea 8/1996 cu modificarile si completarile ulterioare, drepturile specifice de marca listate de Legea 84/1998 si completarile si modificarile ulterioare, precum si orice alte dispozitii legale aplicabile in completare sau alte dispozitii legale privind numele de comert, drepturile de imagine dar fara a se limita la acestea.

Continutul sau nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

In calitate de utilizator al website-ului Investestelabursa.ro va asumati raspunderea legala cu privire la continutul materialelor pe care le postati. Prin publicarea unui articol sustineti si garantati ca:

 • sunteti titularul/proprietarul materialului pe care il postati sau sunteti titularul unei autorizari, ori ati obtinut consimtamantul sau permisiunea de a utiliza materialul respectiv in orice fel si astfel puteti sa dispuneti de acesta prin includerea, reproducerea, distribuirea lui pe website si pe orice canale media.
 • Odata cu publicarea articolelor pe Investestelabursa.ro autorizati societatea SC GREENVIEW MAR SRL acordandu-i consimtamantul pentru utilizarea tuturor si oricaror materialelor postate si a continuturilor lor,  in scopul publicarii si utilizarii acestor materiale pe site, conform politicii Site-ului si conform acestor Termeni si conditii;

In ceea ce priveste materialele, pozele, anunturile, comentariile, link-urile postate, prin postare agreati urmatoarele:

 • sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri protejate prin drepturi de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, incluzand drepturile la intimitate si viata privata, drepturile de imagine si utilizarea imaginii unei persoane in public si publicitate, decat daca sunteti proprietarul acestor materiale sau aveti consimtamantul proprietarului sau titularilor de drepturi de a posta materialul si de a acorda licenta catre  Investestelabursa.ro
 •  sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri care prin continutul lor sunt defaimatoare si care in mod direct sau indirect ar putea dauna paginii Investestelabursa
 • sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri obscene sau pornografice, ori violente sau care indeamna la incalcarea drepturilor omului recunoscute prin legislatia romana si/sau tratate si convenventii internationale in domeniu;
 •  sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri ale caror continut ar putea leza integritatea si demnitatea umana, care sunt defaimatoare, amenintatoare, de hartuire, cu continut violent, care sa instige la ura sau la discriminare impotriva unui grup dupa rasa, religie, etnie, sex, varsta, orientare sexuala;
 • sa nu postati materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri ale caror continut promoveaza in orice fel activitati ilegale;
 • sa evitati in orice circumstanta sa folositi identitatea unei alte persoane reale, furtul de identitate pedepsindu-se conform legilor existente in vigoare.

In cazul administratorul Investestelabursa va constata activitati care incalca termenii si conditiile enuntate in prezentul document sau ne vor fi semnalate materiale, poze, anunturi, comentarii, link-uri al caror continut incalca in totalitate sau in parte prevederile mai sus mentionate sau oricare alte prevederi legale in vigoare, accesul la acestea va fi blocat, iar continutul conservat pentru a putea fi pus la dispozitia autoritatilor in cazul in care va fi solicitat.

Limitari de responsabilitate

Rareș Mihăilă administrator SC GREENVIEWMAR SRL si in calitatea sa de proprietar si administrator al website-ului Investestelabursa.ro, va lua toate masurile legale si va face toate eforturile rezonabile necesare pentru a asigura legalitatea functionarii website-ulu si in acest scop va incerca sa corecteze orice erori sau omisiuni cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Rares Mihaila nu isi asuma responsabilitatea pentru inadvertente, erori sau omisiuni sau orice utilizari neautorizate sau ilegale de continuturi care incalca drepturile de orice fel ale unor terti, persoane fizice sau juridice.

Orice utilizator recunoaste si este de acord ca Investestelabursa ori reprezentantii sai legali, nu vor fi trasi la raspundere pentru niciun fel de daune, indiferent ca acestea s-au produs ori sunt pe cale sa se produca in mod direct sau indirect, ca sunt, minore, de importanta majora sau incidentale ori speciale, incluzand dar nelimitandu-se la pierderi financiare rezultate din utilizarea website-ului sau orice aspect decurgand din utilizarea oricarui serviciu oferit de Investestelabursa.

SC GREENVIEW MAR SRL prin intermediul website-ului Investestelabursa isi rezerva dreptul de a derula, desfasura in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate pe website nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului.

SC GREENVIEW MAR SRL si Rares Mihaila nu acorda nicio garantie si nu-si asuma nicio responsabilitate pentru niciun produs sau serviciu facut disponibil de catre sau oferit de catre o terta parte, fie ea persoana fizica sau juridica, prin intermediul Investestelabursa.ro, asa cum nu-si asuma nicio responsabilitate pentru niciun continut aparut in orice banner sau alt fel de material publicitar.

Abonamente si accesul la informatii exclusive

Accesul la unele zone ale website-ului Investestelabursa poate sa fie permis doar dupa plata unui abonament.

Abonamentele sunt de tip:

 • lunar
 • anual
 • pe viata

Administratorul Investestestelabursa isi rezerva dreptul de a modifica oricand pretul abonamentelor are insa obligatia de a notifica utilizatorii.

Plata abonamentelor

Plata abonamentelor se poate face prin doua modalitati:

 • plata recurenta cu cardul
 • plata prin transfer bancar – disponibila doar pentru abonamentele anuale

Serviciile de plata cu cardul sunt gestionate de catre operatorul de plati Stripe cu sediul San Francisco care furnizează infrastructură electronică de plăți pentru milioane de companii din 120 de țări.

Stripe folosește o mecanică avansată pentru a oferi protecție împotriva fraudei și garanții de securitate care protejează afacerile și clienții lor împotriva tranzacțiilor frauduloase.

Compania a pus pe primul loc securitatea datelor fiind certificata cu standardul PCI Service Provider Level 1, ceea ce înseamnă că îndeplinește cele mai stricte standarde de securitate din industrie.

Prin plata cu cardul utilizatorul isi da acordul pentru perceperea unuei plati lunare sau anuale (in functie de abonamentul ales) de catre GREENVIEW MAR SRL prin intermediul operatorului de plati Stripe pana la anularea abonamentului de catre utilizator.

Anulare abonament si retur bani

Utilizatorul are dreptul in orice moment sa anuleze abonamentul fara nici un motiv.

Anularea abonamentului poate fi facuta din propriul cont sectiunea Setari Cont -> Subscriptions -> Cancel Subscription

In primele 30 de zile de activarea abonamentului utilizatorul poate cere returnarea sumei platite fara nici un motiv.

Returnarea sumei platite se face un functie de modalitatea de plata prin intermediul operatorului Stripe sau prin transfer bancar.

Returnarea sumei achitate se face in maxim 7 zile lucratoare de la data solicitarii.

Inregistrare, parole si responsabilitati

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Adiministratorul Investestelabursa nu va va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola peroanelor care va cer acest lucru.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor de a va proteja informatia personala,  nu putem asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre Investestelabursa, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre Investestelabursa se va face pe propriu dvs. risc.

Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola). Investestelabursa nu permite accesul mai multor utilizatori la acelasi cont in acelasi timp. In situatia in care se descopera partajarea de catre mai multi utilizatori a aceluiasi cont administratorul Investestelabursa isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la continutul site-ului sau, fara posibilitatea returnarii sumelor de bani care au ramas nefolosite din abonamentul platit de dvs.

Utilizarea site-ului de catre minori

Daca sunteti minor si accesati site-ul, o puteti face doar sub supravegherea parintelui dumneavoastra sau a tutorelui legal. Parintele sau tutorele legal are dreptul de a revizui informatia personala a copilului sau, de a solicita stergerea acesteia si poate refuza sau interzice viitoarele prelucrari si folosiri ale informatiilor apartinand minorului.

Garanții

Accesand si utilizand website-ul sunteti implicit de acord cu termenii si conditiile enuntate in prezentul document si agreati ca nu veti folosi website-ul si niciunul din serviciile oferite pe website in alte scopuri decat cele permise de administrator/proprietar

Disponibilitatea serviciului

Rares Mihaila isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a website-ului Investestelabursa in orice moment si la orice interval de timp liber ales avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.