S.C. GREENVIEW MAR SRL

CUI: 39147687

Adresa: Str. Tudor Valdimirescu nr 170 ap. 13 Targu Mures Jud. Mures

RO02BTRLRONCRT0442430201 deschis la Banca Transilvania filiala Mures

Privacy policy
Termeni si conditii
M-am nascut, am copilarit si locuiesc in Targu Mures.
Sunt programator de meserie, dezvolt aplicatii pentru iPhone la compania DVSE RO din Targu Mures.
Sigur! Contacteaza-ma prin intermediul formularului de contact si putem stabili cateva intalniri online contra cost. NU iti voi oferi recomandari de investitii! Iti voi arata in schimb cum sa descoperi de unul singur cele mai bune oportunitati de investitii.
Nu, sunt doar un simplu investitor la bursa.
Am inceput sa ma documentez serios despre investitiile la bursa la inceputul anului 2015. Am devenit investitor la bursa in vara anului 2015.
Din pacate programul meu este destul de incarcat, asadar imi fac destul de greu timp pentru intalniri. Scrie-mi te rog un mail folosind formularul de contact si explica-mi ce anume doresti sa discutam. Iti voi da un raspuns in cel mai scurt timp posibil.
Am un cont de tranzactionare deschis la Tradeville pentru investitii pe piata din Romania
Nu. Sunt programator de meserie. Investitiile la bursa sunt o pasiune si o sursa de venit pasiv.
Investitiile mele nu a ajuns la nivelul care sa-mi perimita sa ma intretin doar din asta. Atunci cand investitiile mele imi vor produce un cash-flow suficient de mare luna de luna care sa-mi perimita sa renunt la job cu siguranta voi face si pasul acesta.
Am o expunere pe piata din SUA prin investitii in ETF-uri.
Nu. Nu am investit in criptomonede si nici nu am in vedere o investitie in astfel de instrumente.
O poti face prin intermediul Goldring
Suma minima necesara pentru deschiderea unui cont de investitii la bursa e de 1500 lei. Investeste doar suma pe care iti permiti sa "o pui la munca" pentru minim 1 an de zile. Nu te astepta la castiguri majore peste noapte. Porneste la drum in idee ca vei investi acea suma de bani pentru minim 1 an de zile.
Randamentul mediu obtinut de un investitor pe piata locala la final de an este de aproximativ 8 - 9%. Castigul in domeniul investitiilor se masoara in randament obtinut la final de an. Evident, suma de bani castigata este mai mare cu cat capitalul investit initial este mai mare.
Evolutia portofoliului meu de investitii este publica pe pagina portofoliul meu. Am publicat evolutia portofoliului meu din dorinta de a arata tuturor ca oricine poate investi la bursa si obtine randamente mai mari decat depozitele bancare.
Nu, nu ofer recomandari de investitii.
Imobiliare, fonduri de investitii (BT Clasic), proiectul Investestelabursa.ro, investitii in aur. Portofoliul meu e divserficat.
Recomand doar produsele pe care le folosesc si eu.
Dividendele iti sunt virate in contul tau de tranzactionare deschis la un broker autorizat. Mai multe despre cum castigi bani din dividende gasesti intr-un artiol scris pe blog
Dividendele reprezinta o mica parte din proftul realizat de companie. Ca sa primesti dividende trebuie sa detii actiunile acelei companii la o anumita data calendaristica propusa de companie. Mai multe despre cum sa castigi bani din dividende gasesti in articolul publicat pe blog
Pentru profitul obtinut din investitiile la bursa trebuie sa platesti un impozit de 10% statului.
Pentru a avea un cont bancar ai nevoie de o banca similar pentru a avea un cont de investitii ai nevoie de un cont la un broker autorizat. Prin intermediul brokerului faci investitiile la bursa. Nu poti investi direct la bursa asa cum nu poti avea un cont direct la BNR ( Banca Nationala Romana)
De fiecare data cand cumperi sau vinzi actiuni trebuie sa platesti un comision de traznactionare brokerului. Comisionul poate fi intre 0.4% si 1% din valoarea tranzactiei. Brokerii mai percep si comisioane pentru virarea dividedelor in contul de tranzactionare sau comisioane de administrare. Pentru lista completa de taxe si comsioane ia legatura cu brokerul tau.
Rareș Mihăilă

Rareș Mihăilă

AAm fost mereu atras de domeniul investițiilor la bursă și mai ales de studiul graficelor. Nu îmi aduc aminte exact de unde a pornit această pasiune dar cert este că am simțit mereu o atracție față de graficele colorate și liniile trasate dealungul acestora. Ulterior am conștientizat că analizând doar trendul graficelor nu e deajuns și că investițiile la bursă nu se rezumă doar la atât.

Am început să mă documentez mai serios și să studiez rezultatele financiare ale companiilor. Am intrat astfel pe un “teritoriu” total necunoscut mie. Programator de meserie și absolvent de ingineria calculatoarelor, rapoartele financiare, bilanțurile contabile și indicatorii de profitabilitate erau termeni cu care nu mai luasem contact dar i-am privit ca pe o nouă provocare și am început încet, încet să le înțeleg importanța și să-i folosesc în analizele mele.

Pornind de la problemele ce le-am întâmpinat atunci când am decis să intru în domeniul investițiilor la bursă și de la nevoia de continuă informare și documentare am decis să creez o platformă web unde să public informațiile și analizele ce le consider importante și relevante pentru mine. Din experiența redactării diferitelor articole și analize pentru blogul Invest Club și cotidianul mureșean Zi de Zi am conștientizat că o informație proaspăt învățată ți se întipărește mai bine în minte atunci o pui pe hârtie sau când încerci să o explici altcuiva.

Rareș Mihăilă