De ce să faci parte din comunitatea Investestelabursa.ro?

Investițiile la bursă necesită o muncă continuă de informare, documentare și analiză iar pentru asta investitorii au nevoie de cele mai bune unelte și surse de informare. Pornind de la aceste nevoi, în cadrul comunității Investestelabursa.ro, am construit de-a lungul timpului, o serie de unelte care să-mi ușureze munca de identificare a companiilor sau a instrumentelor în care să investesc.

Toate aceste unelte împreună cu analize tehnice, opinii și idei venite de la membrii comunității sunt disponibile pe Investestelabursa.ro în zona de membership.

Conținutul și funcționalitățile sunt încă în faza de definire, testare și implementare. Toate funcționalitățile și informațiile prezentate se vor adapta periodic în funcție de nevoiele investitorilor din comunitate. 

Ce vei găsi în cadrul comunității?

Webinarii exclusive

Membrii comunității primesc acces la webinariile LIVE organizate periodic prin intermediul platformei de video-conferințe Zoom. Webinarii sunt înregistrate și pot fi urmărite ulterior oricând de către toți membrii comunității. Webinariile sunt organizate periodic dar mai ales după publicarea rezultatelor financiare astfel încât membrii să beneficieze de o analiză la cald a rezultatelor publicate. Webinariile au doar rol educativ și nu sunt destinate emiterii recomandărilor de investiții. Fiecare participant la webinarii este încurajat să realizeze propriile analize și doar ulterior să realizeze să cumpere un instrument financiar.

Agregator de rezultate financiare trimestriale

Agregatorul de rezultate financiare vă permite o privire de ansamblu asupra rezultatelor la nivel trimestrial pentru 30 de companii listate la Bursa de Valori București. Cu ajutorul acestui agregator veți putea foarte ușor constata dacă o companie a raportat la nivel trimestrial un rezultat mai bun sau mai prost decât media celorlalte trimestre.

Agregator de rezultate financiare anuale

Agregatorul de rezultate anuale conține informații financiare despre companiile listate pentru ultimii 5 ani astfel încât investitorii să poată foarte ușor constata dacă indicatorii financiari ai unei companii se îmbunătățesc de la un an la altul sau dinpotrivă, se înrăutățesc și compania merită o analiză mai atentă a ultimelor rezultate financiare.

Analiză asupra ultimelor rezultate raportate

Prin intermediul analizelor financiare membrii comunității vor putea afla periodic, după fiecare raportare financiară, care sunt cele mai ieftine companii, care sunt dividendele estimate sau care sunt cele mai “sănătoase companii” din punct de vedere a indicatorilor financiari.

Comunitate

Am integrat în cadrul comunității una din cele mai performante platforme de comunicare astfel încât membrii comunității să poată interacționa unii cu alții într-un mod cât mai ușor atât prin text cât și prin video. Platforma de comunicare este disponibilă pe orice dispozitiv și poate fi la fel de bine folosită și în browser.

Rapoarte de analiză

Membrii comunității Investestelabursa.ro vor beneficia periodic de rapoarte analize tehnică și fundamentală . Prin intermediul rapoartelor de analiză membrii comunității vor putea lua decizii de investiții mult mai bine documentate.

Conținut dedicat comunității

Ești membru al comunității?

Beneficiezi de conținut exclusiv dedicat comunității investitorilor. Materiale video, articole, idei discuții și interviuri cu alți investitori pasionați de piața de capital.

Cum poți face parte din comunitatea Investestelabursa.ro

Înscrierile în comunitate sunt momentan oprite. Lucrez în momentul de față la o varianta de abonament anual și la noi funcționalități utile investitorilor la Bursa de Valori București

Garanția 15 zile Money Back

Îmi doresc să construiesc cea mai bună experiență pentru investitorii la bursă în cadrul Comunității Investeștelabursa. Din acest motiv vreau să mă asigur că toți investitorii care se abonează în cadrul comunității găsesc informații valoroase care să-i ajute în activitatea de documentare.

În cazul în care consideri că informațiile prezente în cadrul Comunității Investestelabursa nu îți sunt utile și nu te ajută în a activitatea ta de investitor poți anula abonamentul tău în decurs de 15 zile de la înscriere iar suma plătită îți va fi returnată în contul tau bancar.

Înscrie-te în comunitate

Abonament anual

270Leipe an
  • Plătești pentru 10 LUNI și primești acces pentru 12 LUNI!