De ce să faci parte din comunitatea Investestelabursa.ro?

Investițiile la bursă necesită o muncă continuă de informare, documentare și analiză iar pentru asta investitorii au nevoie de cele mai bune unelte și surse de informare.

Pornind de la aceste nevoi, în cadrul comunității Investestelabursa.ro, am construit de-a lungul timpului, o serie de unelte care să-mi ușureze munca de identificare a companiilor sau a instrumentelor în care să investesc.

 • Informații financiare pentru companiile listate la Bursa de Valori București

 • Date financiare istorice începând cu anul 2015

 • Comunitate de investitori pasionați

 • Resurse utile pentru a face investiții bine documentate

 • Webinarii LIVE saptamanale

Inscriere

Ce vei găsi cadrul Comuntății Investestelabursa

Agregator de rezultate financiare

Agregatorul de rezultate financiare vă permite o privire de ansamblu asupra rezultatelor la nivel trimestrial și anual pentru peste 40 de companii listate la Bursa de Valori București. Cu ajutorul acestui agregator veți putea foarte ușor constata dacă o companie a raportat la nivel trimestrial un rezultat mai bun sau mai prost decât media celorlalte trimestre.

Finboard

Prin intermediul Finboard membrii comunității vor putea afla după fiecare raportare financiară, care sunt cele mai ieftine companii, care sunt dividendele estimate sau care sunt cele mai “sănătoase companii” din punct de vedere a indicatorilor financiari.

Rapoarte de companie

Rapoartele de companie Investestelabursa surprind atat principalii indicatori financiari calculati pe baza ultimelor rezultate financiare publicate de companie cât și evoluția istorica pe ultimii 5 ani a rezultatelor financiare. Nu am uitat nici de indicatorii specifici ai fiecărei companii ale căror valori le puteți urmări evoluția pe 5 ani.

Chat intern

Am integrat în cadrul comunității una din cele mai performante platforme de comunicare astfel încât membrii comunității să poată interacționa unii cu alții într-un mod cât mai ușor atât prin text cât și prin video. Platforma de comunicare este disponibilă pe orice dispozitiv și poate fi la fel de bine folosită și în browser.

Webinarii LIVE exclusive

Membrii comunității au acces la webinariile LIVE organizate periodic în care analizăm evoluția principalelor companii listate sau dezbatem noi idei sau strategii de investiții puse în practică de membrii comunității.

Conținut exclusiv

Ești membru al comunității?

Beneficiezi de conținut exclusiv dedicat comunității investitorilor. Materiale video, articole, idei discuții și interviuri cu alți investitori pasionați de piața de capital.

Jurnalul Comunitații

Află ce investiții fac ceilalti membrii ai comunitații și învață strategia lor de investiții prin intermediul postarilor din sectiunea Jurnalul Comunității. Împărtășește experiența ta investițională cu ceilați membri.

Q&A Investestelabursa

Ești la început și nu înțelegi diverși termeni financiari sau cum să identifici cele mai bune investiții. Pune o întrebare în secțiunea Q&A și primește sprijin din partea comunității Investestelabursa.

Newsletter special

Newsletter-ul Comunității Investestelbursa sintetizează cele mai importante evenimente și știri din lumea bursieră apărute în ultima săptămână. Totodată te ajută să te menții la curent cu cele mai importante discuții apărute în Comunitatea Investestelabursa.

Inscriere

Imagini din spatele Comunitatii Investestelabursa

Ce vei găsi și ce NU vei găsi în Comunitatea Investestelabursa

 • Informații despre companii listate la Bursa de Valori București

 • Rapoate de analiză pentru principalele companii listate la BVB

 • Date financiare trimestriale pentru peste 40 de companii începand cu anul 2015

 • Date financiare anuale pentru peste  40 de companii începând cu anul 2015

 • Comunitate de investitori pasionați

 • Imagine de ansamblu asupra ultimelor rezultate financiare publicate

 • Indicatori specifici pentru companiile din BET si de pe piata Aero

 • Date financiare expuse sub o formă grafică usor de înțeles

 • Informații financiare pentru companii internaționale

 • Analize pentru companii internaționale

 • Informații despre ETF-uri

 • Ponturi de investiții

 • Scheme de făcut profit rapid

 • Informatii din interiorul companiilor

 • Investiția care te va îmbogăți peste noapte

 • Investiții 100% sigure care aduc profit

Ce spun membrii comunității Investestelabursa

Îl urmăresc de ceva vreme pe Rares Mihaila, de aproximativ 1 an și jumătate,  și sunt uimit de pasiunea lui pentru domeniul investițiilor la bursă.

Instrumentul pe care l-a construit pe platforma lui, investestelabursa.ro (Comunitatea investestelabursa.ro),  este unul dintre cele mai bune “tool-uri” de urmărire a companiilor listate la Busa de Valori Bucuresti pe care l-am văzut vreodată. Îmi permit sa spun asta deoarece sunt investitor la bursă de pe la începutul anilor 2000.

Comunitatea Investestelabursa oferă investitorilor o viziune mult mai clară asupra situației companiilor, mult peste ceea ce se poate descifra dintr-un simplu raport publicat sub forma unui tabel în care sunt trecute niște cifre brute.

Ceea ce m-a surprins și m-a determinat sa scriu aceste rânduri este acuratețea acestui instrument de vizualizare a situațiilor companiilor construit de Rareș, chiar dacă el nu are studii economice.  Arhitectura de vizualizare /prioritizare propusă în platformă sub o formă grafică este fantastică și ajută enorm investitorul. (spun asta chiar în calitate de economist și investitor).

Practic oferă investitorului cea mai buna imagine pe care o poate avea la aceasta oră asupra felului in care evoluează companiile listate la Bursa de Valori București.

Toate aceste lucruri dovedesc ce se poate face cu multă pasiune, dăruire, consecvență și perseverență.

Sincere Felicitări Rares Mihaila !

Cu respect,

Alin Ardelean

Nu ești mulțumit de informațiile din Comunitatea Investestelabursa? Ai garanția Money Back 

Înscrie-te în comunitate

Abonament lunar

80Lei/lună

Abonament anual

800Lei/an

Atentie! Plata cu cardul prespune o plata recurenta lunara/anuala. Abonatul poate intrerupe oricand platile recurente din contul sau.