Aplicația Investestelabursa oferă investitorilor de la Bursa de Valori București informații despre principalele companii listate, rezultatele financiare raportate de acestea dar și cotații pentru principalii indici bursieri sau știri importante publicate în presa financiara românească.

Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele IOS cat si pentru Android.

Informații despre principalii indici bursieri de la Bursa de Valori Bucuresti

Prin intermediul aplicației Investestelabursa ai informații despre principalii indici bursieri de la Bursa de Valori București.

Indicele BET – este indicele de referință a Bursei de Valori București și reflectă evoluția celor mai mari și mai lichide companii listate pe piața reglementată.

Indicele BET-Plus – reflectă evoluția companiilor românești listate pe piața reglementată a BVB care îndeplinesc criterii minime de selecție referitoare la lichiditate și la valoarea acțiunilor incluse în free float.

Indicele BET-FI – reflectă evoluția societăților de investiții financiare cunscute de investiri drept SIF-uri

Indicele BET-NG – reflectă evoluția companiilor de pe piața reglementată din sectorul energetic

Cotațiile ale principalelor companii listate Bursa de Valori București

Urmărește evoluția principalelor companii listate la Bursa de Valori București prin intermediul aplicaței Investestelabursa.

Am integrat în cadrul aplicației informații despre evoluția principalelor companii listate la BVB astfel, prin intermediul ecranului Cotații investitorii pot urmări variația zilnică a prețurilor, ultimul preț de tranzacționare dar și volumul de acțiuni tranzacționate.

Informațiile din secțiunea cotații sunt actualizate din 15 în 15 minute!

Informații despre rezultatele financiare publicate

Prin intermediul aplicației Investestelabursa investitorii au acces la cei mai relevanți indicatori financiari calculați pe baza ultimelor rezultate financiare publicate de companii.

  • Multiplii de preț
  • Indicatori de rentabilitate
  • Indicatori de profitabilitate
  • Indicatori de îndatorare
  • Randamentul dividendului

Totodată studierea datelor financiare raportate de companii devine mult mai ușoară prin intermediul graficelor care surprind atât evoluția principalilor indicatori la nivel trimestrial cât și la nivel anual.

Principalele știri apărute in presa financiară

Rămâi la curent cu principalele știri din presa financiară prin intermediul Aplicației Investestelabursa.

Am integrat în cadrul aplicației un agregator de știri care centralizează principalele titluri din presa financiară locală astfel încât să nouă, investitorilor la bursă, să ne fie mult mai ușor să rămânem conectați la principalele evenimente din sfera financiară.

Știrile din secțiunile de investiții/financiar ale principalelor publicații online sunt scanate și ordonate descrescător în funcție de dată așa încât cele mai recente informații să fie prezentate primele.

Realizarea unei bune documentări înainte de a investi în acțiunile unei companii sau până la urmă în orice instrument financiar este un pas important care, de cele mai multe ori, face diferența între investitorii care reușesc să obțină randamente pozitive an la rând și investitorii care obțin rezultate modeste sau încheie anul pe minus.