Anul 2017 a adus randamente generoase investitorilor care au avut curajul să mizeze pe companiile listate la Bursa de Valori București. Pe lângă avansul înregistrat de prețul acțiunilor investitorii s-au bucurat și de dividende mari, companiile de stat devenind brusc și mai generoase odată cu adoptarea ordonanței de urgență ce obliga companiile de stat să distribuie 90% din profit.

Multi investitori se intreabă insa acum care vor fi in 2018 cele mai bune oportunitați de investiții. Va continua piața imobiliară să crească? Va reuși aurul să iasă din trendul descendent multi-anual? Merită să invetesc acum la bursă sau vine criza?

Cursul “Oportunitati de investitii in anul 2018 pentru investitorul individual”

În cadrul cursului vei avea ocazia să asculți sfaturile investiționale a doi investitori cu experiență de la care poți afla care vor fi tendințele pieței în 2018 dar mai ales care sunt cele mai mari greseli ce le-au făcut în cariera lor de investitori.

Scopul principal al acestui curs: să-ţi dea ocazia de a înţelege exact cum funcţionează aceste investitii, să afli caracteristicile lor, cum le poţi pune în aplicare la modul cel mai practic, care sunt părţile lor pozitive şi care sunt cele negative.

Dan Sulica

Cine preda cursul?

Organizat și prezentat de doi investitori cu experiență, urmărind cursul vei avea ocazia să vezi două abordări diferite, două păreri diferite și să aplici strategia care crezi că ți se potrivește cel mai bine profilului tău de risc.

Dan Sulica – fizician și profesor de biofizică timp de 16 ani la Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”. Pasionat de investiții și mai ales dornic de împărtăși din experiența sa și altora, Dan a lansat în urmă cu 3 ani blogul ideisibani.ro unde publică constat articole în care vorbește despre educație financiară și bursieră. Investește de peste 17 ani în imobiliare, fonduri de investiții, obligațiuni, acțiuni dar și pe instrumente derivate.

Valentin Nedelcu – consultant fiscal de meserie, Valentin este și membru în Camera Consultanților Fiscali din România. Pasiunea pentru domeniul investițiilor pe diverse piețe financiare l-a determinat să scrie despre experiențele investiționale proprii și pe blogul personal stiintabanilor.ro

Ce subiecte se vor dezbate in cadrul cursului?

Va prezint mai jos doar o listă scurtă a subiectelor ce sunt atinse în cadrul cursului:

 • Contextul actual al pieței din România și de la nivel global
 • Cea mai bună investiție pasivă
 • Investițiile imobiliare cu plusuri și minusuri
 • Investiții cu risc mic
 • Oportunități de investiții în România și nu numai
 • Investiții în aur – 5 moduri de a investi în aur

Cat costa? – reducere de 34% pentru cititorii blogului

Cititorii blogului Investestelabursa.ro care folosesc codul de reducere “RM34” până pe data de 31 Ianuarie 2018 beneficiază de o reducere de 34% la achiziția cursului plătind prețul promoțional de 99 lei.

Bonus gratuit – cursul video “Adevarul despre banii tai”

Cursul Adevărul despre banii tăi oferit bonus gratuit conține un material video de peste doua ore în care Dan Sulica prezintă o serie de aspecte legate de finanțe personale, subiecte tabu, despre care nu se prea vorbeste în mas-media, subiecte care ne afectează bunăstarea și stilul de viață.

Câteva subiecte atinse în cadrul cursului:

 • Marea problemă a banilor (în forma în care îi cunoaştem astăzi)
 • Despre “investitii” şi “cheltuieli” – venit pasiv
 • Mituri despre oamenii bogaţi
 • Cheia succesului: CASHFLOW
 • Adevărul despre economisirea banilor
 • “Secretul” inmulţirii banilor
 • Cum poţi deveni bogat cu o sumă ridicol de mică