Dupa un avans de peste 6% de la ultima corectie seminificativa indicele BET se apropie de o rezistanta majora de unde a suferit corectii si in trecut dupa cum se poate vedea si in graficul atasat.

Nivelul de 8680 si mai sus 8800 de puncte reprezinta doua bariere foarte serioase pe care indicele le-a mai testat si in trecut dar a reusit sa le depaseasca doar ocazional pentru o scurta perioada de timp.

Avand in vedere modificarile pe care le-ar putea suferi vestita ordonanta de urgenta 114 despre care se tot discuta in spatiul public, ma astept ca indicele sa reuseasca sa depaseasca rezistenta de la 8800 de puncte in acest an daca si rezultatele financiare vor confirma asteptarile investitorilor. Va trebui desigur ca si contextul extern sa fie unul favorbabil pentru a sustine un astfel de avans.

In cazul unei corectii ma astept ca linia de suport a canalului ascendent desenta de la inceputul anului sa ofere un prim nivel de suport iar in cazul in care acesta nu va reusi sa sustina corectia atunci media mobila de 200 de zile reprezentata cu albastru pe grafic sa ofere un suport ceva mai serios.

Investitorii care sunt membri ai comunitatii Investestelabursa primesc periodic astfel de analize grafice si au acces la o serie de instrumente de analiza a rezultatelor financiare prin intermediul carora sa poate realiza investitii mult mai bine documentate. Pentru a primi acces in cadrul comunitatii comanda Jurnalul Investitorului!

Vezi avantajele membrilor comunitatii Investestelabursa

Comments

comments