fbpx
Jurnalul investitoruluitimp de citit - 19 min2018-10-02T21:19:52+00:00

Jurnalul Investitorului este primul produs de acest tip dedicat exclusiv investitorilor la Bursa de Valori București. Am creat acest produs pentru a veni în întâmpinarea investitorilor la bursă care doresc să-și construiască o strategie stabilă de investiții sau celor care deja au un set de reguli bine stabilite, dar doresc să-și structureze ideile de investiții într-un jurnal. Deprinderea unui obicei de a nota fiecare investiție făcută și revizuirea notițelor din trecut, îți poate semnala aspectele bune sau mai puțin bune din investițiile realizate.
Menținerea, pe termen lung a unui jurnal a investițiilor realizate, a gândurilor, deciziilor și a stării emoționale din acea perioadă, poate fi un factor esențial în procesul de educare în domeniul bursier. Jurnalul personal de investiții va deveni astfel o “foaie de parcurs” a călătoriei tale în universul investițiilor la bursă, care îți va indica de unde ai pornit, unde ai ajuns dar mai ales cum ai ajuns acolo.

Loading...

Jurnalul Investitorului

Jurnalul Investitorului vine în întâmpinarea investitorilor la Bursa de Valori București, pentru a-i sprijini în atingerea randamentelor investiționale dorite. Crearea unui obicei din a nota fiecare investiție făcută și revizuirea notițelor din trecut, îți poate semnala aspectele bune sau mai puțin bune din investițiile realizate. Răsfoind paginile jurnalului vei găsi investiții de randamentul cărora ești foarte mândru, companii pe care nu le-ai păstrat îndeajuns în portofoliu și tranzacții pe care nu ar fi trebuit sa le faci niciodată. Chiar dacă în ziua de astăzi, cu doar câteva click-uri în platforma de tranzacționare poți obține un raport al tuturor investițiilor realizate, acest lucru nu e suficient. Procentele afișate îți arată doar rezultatul investițiilor realizate, dar nu îți va arăta și procesul decizional care a stat la baza acelui rezultat. Jurnalul de investiții este o modalitate de a reduce decalajul dintre detaliile practice ale deciziilor de investiții și motivațiile psihologice din spatele lor.

Recenzii Jurnalul Investitorului

Jurnalului Investitorului este un instrument valoros pentru cei care investesc la bursă, începători și nu numai.

Rareș a adunat la un loc informații esențiale pentru a ne alcătui propriul plan de investiții – de la stabilirea profilului de risc la o mini-radiografie a pieței din acest moment și câteva sfaturi extrem de utile, din propria experiență.

Foarte bine gândită este și partea destinată propriului plan, în care vom completa datele importante ale fiecărei investiții în parte, definindu-ne propria strategie în legătură cu aceasta. Se spune că cel mai important (atunci când investești la bursă și nu numai) este să ai un plan pe care să îl respecți – iar Jurnalul Investitorului este cum nu se poate mai util în această direcție.

Iulia Stancu, Economisim.info

Îl am și îl recomand. Felicitări Rareș pentru realizare!

Valentin Nedelcu, StiintaBanilor.ro

Jurnalul Investitorului este un instrument extrem de util pentru toţi cei care investesc în bursele de acţiuni, în special BVB. Pe lângă partea de jurnal propriu-zis, care oferă posibilitatea de a documenta în detaliu elementele ce stau la baza deciziei respective de a investi, el conţine numeroase alte informaţii, ce constituie un mic ghid practic pentru investitori. Felicitări Rareş!

Dan Sulica, IdeisiBani.ro

Consider că acest jurnal este un ajutor extrem de benefic pentru investitori, în special pentru cei care se află la început de drum. Profitul se realizează atunci când eşti disciplinat, organizat şi informat, iar acest jurnal al investitorului te ajută pe toate cele 3 planuri. Informaţiile despre randamentele dividendelor face jurnalul şi mai interesant. Investiţii profitabile şi sigure vă doresc alături de Jurnalul Investitorului.

Laurențiu Mihai, LaurentiuMihai.ro

M-a făcut să simt că am trecut la un nivel profesionist în ceea ce privesc investițiile la bursă. Până acum țineam evidența tranzacțiilor în diferite excel-uri dar faptul că mă întorc la hârtie și creion îmi oferă o senzație aparte, amintindu-mi de Warren Buffet și începuturile lui în investiții. Recomand cu caldură acest jurnal, pentru că atunci când vrei să faci o tranzacție te provoacă să îți analizezi emoțiile și în același timp să treci respectiva companie prin analiza indicatorilor esențiali, care sunt explicati foarte simplu la începutul jurnalului.

Răzvan Stan, RazvanStan.ro

În primul rând felicitări pentru munca depusă în construirea acestui produs si pentru toate videourile educative oferite gratis. Avand in vedere că o agenda simpla de calitate se apropie de acel preț sau il depaseste nu cred ca este un produs scump iar cine foloseste o agenda cu siguranta va folosi si Jurnalul Investitorului. Cred ca este ceva ce pastrezi pe termen lung si ai un alt spirit de concentratie cu un jurnal si un pix în mana decât cu un document electronic.

Victor Tony

Comanda Jurnalul Investitorului

Stoc epuizat

Pregătesc varianta nouă a jurnalului care va disponibilă din 2019

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi notificat cand apare următoarea ediție

Abonare

Ce conține jurnalul investitorului?

  • Principalii indicatori financiari calculați pe baza rezultatelor financiare pe anul 2017

  • Multiplii de preț calculați pentru majoritatea companiilor din indicele BET-Plus

  • Tabel dividende estimate + gestiune dividende propuse

  • Informații teoretice și explicații pentru principalii indicatori financiari

  • Tabel special structurat pentru a ține evidența strategiei de investiții

  • Valori istorice pentru principalii indicatori financiari

  • Chestionarul “Cunoaște-te ca investitor”

  • Ghid pentru întocmirea unei strategii simple de investiții