In caz ca ai avut deja un cont activ in Comunitatea Investestelabursa logheaza-te intai in contul tau – Login cont Investestelabursa

Cum sunt gestionate platile cu cardul?

Webiste-ul Investestelabursa NU stocheaza datele cardului bancar.

Pentru a oferi o siguranta cat mai ridicata pentru procesarea platilor cu cardul am ales sa folosim serviciile Stripe – unul din cei mai mari si mai cunoscuti procesatori de plati la nivel global.

Compania Stripe cu sediul San Francisco furnizează infrastructură electronică de plăți pentru milioane de companii din 120 de țări.

Stripe folosește o mecanică avansată pentru a oferi protecție împotriva fraudei și garanții de securitate care protejează afacerile și clienții lor împotriva tranzacțiilor frauduloase. Compania a pus pe primul loc securitatea datelor fiind certificata cu standardul PCI Service Provider Level 1, ceea ce înseamnă că îndeplinește cele mai stricte standarde de securitate din industrie.

Totodată atât Stripe cât și webiste-ul Investestelabursa folosesc în comunicarea web protocolul HTTPS fapt care întărește securitatea transmiterii datelor, toate informațiile transmise fiind encriptate.