La finalul lunii Octombrie am participat la workshop-ul de analiza a companiilor sutinut de Cristi Tudorescu si Financial Market.

Au fost 4 ore pline de informatii utile pe care le-am petrecut cu pixul in mana luand notite legate de estimarile si analizele realizate de Cristi.

Workshop-ul a inceput cu o prezentare a contextului macro din Romania, Europa si SUA si diverse estimari privind evolutia pentru anul 2020 si 2021. Cristi a trasat de asemenea si trei scenarii (optimist, neutru si pesimist) privind impactul pandemiei si evolutia economiei globale.

In partea a doua a workshop-ului s-a trecut la analiza companiilor listate la BVB pornind de la rezultatele financiare raportate la finalul semestrului intai si estimari privind rezultatele pe care le-ar putea raporta in partea a doua a acestui an.

Ultima partea a workshop-ului a fost dedicata gigantilor listati pe bursa din Statele Unite, Apple, Amazon si Tesla.

Workshop-ul de investitii organizat de FinancialMarket.ro și susținut de Cristi Tudorescu la finalul lunii Octombrie poate fi acum accesat la un pret special de Black Friday împreună cu materialele suport și estimările aferente companiilor.

🎞️ Continutul video de peste 4 ore de filmare prezintă evaluările acțiunilor în perspectiva anului 2021.

15 studii de caz:
✅ Sector bancar (Banca Transilvania, BRD, Erste Group)
✅ Petrom (SNP), Teraplast (TRP), Bittnet Systems (BNET)
✅ companii antreprenoriale la BVB – Norofert (NRF), iHunt (HUNT), Holde Agri Invest (HAI) listate la Bursa de Valori București
✅ Amazon (AMZN), Apple (AAPL), Tesla (TSLA), precum și valul noilor companii de tehnologie din SUA: Netflix (NFLX), Zoom, Uber.