Bursa locala are un inceput de an foarte bun, indicele BET inregistrand pana la data publicarii acestui articol o crestere de 5.65%

Urmeaza o perioada foarte interesanta dar si destul de volatila avand in vedere ca intram in perioada propunerilor de dividend dar si a corectiilor ex-dividend.

In urma publicarii rezultatelor financiare preliminare pentru anul 2023 am constatat ca destul de multe companii au raportat rezultate sub asteptari sau sub bugetele propuse la inceputul anului 2023 dar am mai observat in cazul companiilor care au anuntat rezultate peste asteptari ca piata mai degraba a penalizat aceste companii cu scaderi pe bursa.

Despre acest fenomen dar si despre perspectivele pentru perioada urmatoare voi discuta Marti 12 Martie de la ora 19 cu brokerul Antonio Oroian de la compania de brokeraj Goldring.

YouTube player

Vrei să investeși la bursă în 2024?

Ai nevoie de un cont de tranzacționare la un broker autorizat. Deschiderea contului se poate face acum, 100% online, în doar 5 minute, prin intermediul telefonului mobil.

Mai multe informații despre cum poți investi la Bursa de Valori București și la Bursele Internaționale găsești pe www.goldring.ro. Alege Goldring – intermediar autorizat pe piața de capital cu o experiență de peste 23 de ani!