Anul 2023 va fi un an incarcat pe bursa locala asadar, mi-am propus sa creionez un calendar pentru principalele evenimente la care consider ca investitorii ar trebui sa fie atenti.

Februarie – Martie 2023

Publicarea rezultatelor financiare preliminare pentru anul 2022 ocazie cu care investitorii vor avea o imagine mai clara asupra profiturilor inregistrare de companii in anul precedent si vor putea face calcule mai exacte privind dividendele pe care companiile le-ar putea distribui in vara

Compania SAFE va face transerul pr piata principala. Va fi prima companie care va face acest pas in acest an.

Publicare bugetelor de venituri si cheltuilei pentru anul 2023 ocazie cu care noi investitorii vom avea o imagine mai clara asupra cum se anunta anul 2023 pentru companiile listate la bursa.

Martie – Aprilie 2023

Companiile publica convocatoarele AGA si aflam propunerile oficiale de dividend.

Final de Aprilie – Mai 2023

Hidroelectrica publica prospectul de listare si incep subscririle in cadrul IPO Hidroelectrica.

De asemena este si perioada in care companiile listate la BVB isi publica rezultatele financiare pentru T1 2023

Iunie – Iulie – August 2023

Este perioada in care multe companii au date ex-dividend pentru distributiile de dividend din profitul inregistrat in 2022.

August 2023

Companiile listate incep publicarea rezultatelor financiare semestriale

Septembrie 2023

Ma astept ca incepand cu T3 2023 optimismul sa revina incet – incet la BVB dar si pe pietele internationale iar din toamna acestui an tot mai multe companii sa ia decizia sa se listeze.

YouTube player

Vrei să investeși la bursă în 2023?

Ai nevoie de un cont de tranzacționare la un broker autorizat. Deschiderea contului se poate face acum, 100% online, în doar 5 minute, prin intermediul telefonului mobil.

Mai multe informații despre cum poți investi la Bursa de Valori București și la Bursele Internaționale găsești pe www.goldring.ro. Alege Goldring – intermediar autorizat pe piața de capital cu o experiență de peste 23 de ani!