Dupa ce bursa locala a inregistrat o evolutie spectaculoasa saptamana trecuta indicele BET avand 11 sedinte consecutive de crestere l-am invitat la o discutie pe brokerul Antonio Oroian pentru a afla parerea brokerilor de la compania Goldring despre evolutia pietei din ultima perioada.

Am incercat sa aflu de la Antonio daca scaderile bursiere s-au incheiat si de ce investitorii au devenit brusc mult mai optimisti.

De asemenea, avand in vedere ca ne aflam inca in plin sezon de raportari financiare am vrut sa aflu de la dansul care sunt companiile care au impresionat prin rezultatele financiare publicate si care sunt companiile care ar putea distribui anul viitor dividende consistente.

YouTube player

Vrei să investeși la bursă în 2023?

Ai nevoie de un cont de tranzacționare la un broker autorizat. Deschiderea contului se poate face acum, 100% online, în doar 5 minute, prin intermediul telefonului mobil.

Mai multe informații despre cum poți investi la Bursa de Valori București și la Bursele Internaționale găsești pe www.goldring.ro. Alege Goldring – intermediar autorizat pe piața de capital cu o experiență de peste 23 de ani!