Am fost curios sa aflu opinia brokerilor Goldring legata de evolutia pietei locale in 2023 asadar l-am invitat pe brokerul Antonio Oroian la o discutie.

Cum vedeti voi la Goldring anul 2023 pe bursa locala?

Anul 2022 a oferit momente foarte bune de acumulare iar incepand cu luna Noiembrie evolutia a fost una foarte pozitiva la BVB chiar daca la final an de bursa locala a avut o scadere neasteptata ca urmare a OUG emisa de guvern.

In acest moment vedem ca vedem ca avem o evolutie pozitiva la inceput de an, usor neasteptata, insa volumele de tranzactionare tradeaza un sentiment de asteptare pentru rezultatele financiare sau date economice.

Am vazut ca recent indicatorul privind activitatea economica in zona Euro a venit in crestere la fel cum si indicatorul privind sentimentul investitorul si analistilor pentru zona Euro a aratat un optimism.

Noi suntem de pararere ca este devreme sa ne bucuram pentru ca presidentele BCE a declarat ca inca nu se va opri din cresterile de dobanda.

Bursa locala s-a corelat cu pietele internationale insa avem un factor important care va influenta indicele BET in prima parte a anului – listarea Hidroelectrica.

Vrei să investeși la bursă în 2024?

Ai nevoie de un cont de tranzacționare la un broker autorizat. Deschiderea contului se poate face acum, 100% online, în doar 5 minute, prin intermediul telefonului mobil.

Mai multe informații despre cum poți investi la Bursa de Valori București și la Bursele Internaționale găsești pe www.goldring.ro. Alege Goldring – intermediar autorizat pe piața de capital cu o experiență de peste 23 de ani!