Traversam din nou o perioada plina de incertitudine, in care campania de vaccinare avanseaza destul de lent la nivelul Uniunii Europene iar numarul de bolnavi internati la terapie intensiva continua sa creasca de la o zi la alta.

Cu toate acestea, bursele din intreaga lume fac noi maxime.

Indicele S&P a depasit saptamana trecuta pentru prima data pragul de 4,000 de puncte, indicele DAX al bursei din Germania a reusit inainte de sarbatorile pascale sa stabileasa de asemenea un nou maxim iar bursa de la Bucuresti a adus investitorilor in T1 2021 un randament de peste 13%.

Mai mult, indicele BET al bursei de la Bucuresti a reusit saptamana trecuta sa depeaseaca pentru prima data pragul de 11,000 de puncte reusind sa se mentina de mai bine de un an de zile pe un trend ascendent solid.

L-am provocat zilele trecute pe Eusebiu Burcash, unul din cei mai cunoscuti traineri de eductie financiara din Romania, la o discutie in cadrul video-blogului Investestelabursa pentru a afla care este pararea dansului despre situatia actuala si la ce ar trebui sa ne asteptam in continuare.

Vrei să investeși la bursă în 2021?

Deschiderea unui cont de tranzactionare la un broker autorizat se poate face acum online în 5 minute prin intermediul telefonului mobil.

În cazul în care dorești să afli mai multe informații despre cum poți investi la Bursa de Valori Bucuresti si pe Bursele Internationale poti face acest lucru prin intermediul GOLDRING SA – www.goldring.ro, Intermediar autorizat pe piața de capital cu o experiență de peste 23 de ani.