Am lansat proiectul Investestelabursa în 2016 cu scopul de a oferi educație bursieră tuturor celor interesați de a face ceva mai mult cu economiile lor și pentru a distruge miturile care pluteau în spațiu public în legătură cu domeniul bursier.

Deoarece simțeam că pentru a lua decizii de investiții mult mai bine informate am nevoie de mai multe date decât îmi oferă brokerul cu care lucrez, de-a lungul timpului, am încercat să-mi construiesc o serie de unelte prin intermediul cărora să am acces rapid la informațiile care mă interesau și să descoper cât mai ușor acele companii în care merită să investesc.

Așa a luat naștere Comunitatea Investestelabursa locul unde am adunat cele mai bune unelte prin care un investitor poate analiza și descoperi companiile cele mai stabile și mai profitabile în care merită să investești.

YouTube player

Principalele secțiuni ale Comunității Investestelabursa

1. Jurnalul Comunității – locul unde investitorii din comunitate își relatează experiențele investiționale. Vei găsi acolo o serie de postări în care investitorii descriu de ce au ales să investească într-o companie, de ce au marcat profitul sau de ce au ales să facă modificări în structura portofoliului. Aici vei găsi periodic si structura portofoliului meu de investiții.

2. InvesTalk – rubrica de discutii cu reprezentanti din managementul companiilor

3. Finboard – imagine de ansablu asupra ultimelor rezultate financiare. Vei afla din această secțiune care sunt cele mai ieftine companii, care sunt cele mai profitabile companii sau care sunt companiile care vor distribui cele mai mari dividende în acest an.

4.  Rapoarte – locul unde vei gasi o serie de rapoarte de analiza asupra celor mai importante companii listate la Bursa de Valori București.

5. Video – Webinarii exclusive realizate pentru comunitatea Investestelabursa

6. Chat –  ai acces la chat-ul intern al Comunitatii Investestelabursa locul unde investitori pasionati discuta despre investitiile pe care le-au facut si se sfatuiesc in legatura cu viitoarele miscari in cadrul portofoliului. Sunt si eu foarte activ in cadrul chat-ului asadar te astept si pe tine acolo.

7. Cursuri– Tutoriale video, ebook-uri și articole din care poți învăța mai multe despre domeniul investițiilor la bursă

Sper ca toate aceste resurse să-ți fie de ajutor!