De ce să faci parte din comunitatea Investestelabursa.ro?

Investițiile la bursă necesită o muncă continuă de informare, documentare și analiză iar pentru asta investitorii au nevoie de cele mai bune unelte și surse de informare.

Pornind de la aceste nevoi, în cadrul comunității Investestelabursa.ro, am construit de-a lungul timpului, o serie de unelte care să-mi ușureze munca de identificare a companiilor sau a instrumentelor în care să investesc.

 • Informații financiare pentru companiile listate la Bursa de Valori București

 • Date financiare istorice începând cu anul 2015

 • Comunitate de investitori pasionați

 • Resurse utile pentru a face investiții bine documentate

 • Webinarii LIVE saptamanale

Inscriere

Ce vei găsi cadrul Comuntății Investestelabursa

Agregator de rezultate financiare

Agregatorul de rezultate financiare vă permite o privire de ansamblu asupra rezultatelor la nivel trimestrial și anual pentru peste 40 de companii listate la Bursa de Valori București. Cu ajutorul acestui agregator veți putea foarte ușor constata dacă o companie a raportat la nivel trimestrial un rezultat mai bun sau mai prost decât media celorlalte trimestre.

Finboard

Prin intermediul Finboard membrii comunității vor putea afla după fiecare raportare financiară, care sunt cele mai ieftine companii, care sunt dividendele estimate sau care sunt cele mai “sănătoase companii” din punct de vedere a indicatorilor financiari.

Rapoarte de companie

Rapoartele de companie Investestelabursa surprind atat principalii indicatori financiari calculati pe baza ultimelor rezultate financiare publicate de companie cât și evoluția istorica pe ultimii 5 ani a rezultatelor financiare. Nu am uitat nici de indicatorii specifici ai fiecărei companii ale căror valori le puteți urmări evoluția pe 5 ani.

Chat intern

Am integrat în cadrul comunității una din cele mai performante platforme de comunicare astfel încât membrii comunității să poată interacționa unii cu alții într-un mod cât mai ușor atât prin text cât și prin video. Platforma de comunicare este disponibilă pe orice dispozitiv și poate fi la fel de bine folosită și în browser.

Webinarii LIVE exclusive

Membrii comunității au acces la webinariile LIVE organizate periodic în care analizăm evoluția principalelor companii listate sau dezbatem noi idei sau strategii de investiții puse în practică de membrii comunității.

Conținut exclusiv

Ești membru al comunității?

Beneficiezi de conținut exclusiv dedicat comunității investitorilor. Materiale video, articole, idei discuții și interviuri cu alți investitori pasionați de piața de capital.

Jurnalul Comunitații

Află ce investiții fac ceilalti membrii ai comunitații și învață strategia lor de investiții prin intermediul postarilor din sectiunea Jurnalul Comunității. Împărtășește experiența ta investițională cu ceilați membri.

Q&A Investestelabursa

Ești la început și nu înțelegi diverși termeni financiari sau cum să identifici cele mai bune investiții. Pune o întrebare în secțiunea Q&A și primește sprijin din partea comunității Investestelabursa.

Newsletter special

Newsletter-ul Comunității Investestelbursa sintetizează cele mai importante evenimente și știri din lumea bursieră apărute în ultima săptămână. Totodată te ajută să te menții la curent cu cele mai importante discuții apărute în Comunitatea Investestelabursa.

Inscriere

Imagini din spatele Comunitatii Investestelabursa

Ce vei găsi și ce NU vei găsi în Comunitatea Investestelabursa

 • Informații despre companii listate la Bursa de Valori București

 • Rapoate de analiză pentru principalele companii listate la BVB

 • Date financiare trimestriale pentru peste 40 de companii începand cu anul 2015

 • Date financiare anuale pentru peste  40 de companii începând cu anul 2015

 • Comunitate de investitori pasionați

 • Imagine de ansamblu asupra ultimelor rezultate financiare publicate

 • Indicatori specifici pentru companiile din BET si de pe piata Aero

 • Date financiare expuse sub o formă grafică usor de înțeles

 • Informații financiare pentru companii internaționale

 • Analize pentru companii internaționale

 • Informații despre ETF-uri

 • Ponturi de investiții

 • Scheme de făcut profit rapid

 • Informatii din interiorul companiilor

 • Investiția care te va îmbogăți peste noapte

 • Investiții 100% sigure care aduc profit

Ce spun membrii comunității Investestelabursa

Îl urmăresc de ceva vreme pe Rares Mihaila, de aproximativ 1 an și jumătate,  și sunt uimit de pasiunea lui pentru domeniul investițiilor la bursă.

Instrumentul pe care l-a construit pe platforma lui, investestelabursa.ro (Comunitatea investestelabursa.ro),  este unul dintre cele mai bune “tool-uri” de urmărire a companiilor listate la Busa de Valori Bucuresti pe care l-am văzut vreodată. Îmi permit sa spun asta deoarece sunt investitor la bursă de pe la începutul anilor 2000.

Comunitatea Investestelabursa oferă investitorilor o viziune mult mai clară asupra situației companiilor, mult peste ceea ce se poate descifra dintr-un simplu raport publicat sub forma unui tabel în care sunt trecute niște cifre brute.

Ceea ce m-a surprins și m-a determinat sa scriu aceste rânduri este acuratețea acestui instrument de vizualizare a situațiilor companiilor construit de Rareș, chiar dacă el nu are studii economice.  Arhitectura de vizualizare /prioritizare propusă în platformă sub o formă grafică este fantastică și ajută enorm investitorul. (spun asta chiar în calitate de economist și investitor).

Practic oferă investitorului cea mai buna imagine pe care o poate avea la aceasta oră asupra felului in care evoluează companiile listate la Bursa de Valori București.

Toate aceste lucruri dovedesc ce se poate face cu multă pasiune, dăruire, consecvență și perseverență.

Sincere Felicitări Rares Mihaila !

Cu respect,

Alin Ardelean

Comunitatea InvestestelaBursa.ro este cea mai importante comunitate a investitorilor care investesc pe bursă din Romania. Îl apreciez pe Rareş pentru tot efortul depus, pentru video-urile de calitate pe care le realizează şi, în special, pentru statisticile şi analizele pe care le oferă oamenilor din comunitate. Înainte de a cumpăra acţiuni pe BVB, intru şi ascult tot ce are de spus Rareş care mă ajută să-mi formez o idee bună despre trendurile care urmează.
Sper să fim cât mai mult investitori interesaţi de bursă prezenţi în comunitatea investestelabursa.ro

Laurentiu Mihai, LaurentiuMihai.ro

In Comunitatea Investestelabursa.ro se vede pasiunea pentru investitiile facute in cunostinta de cauza. Munca de documentare necesita mult timp pentru un investitor, iar in platforma gasesti informatiile deja structurate si prelucrate pentru a lua mai usor decizii pe investitiile la Bursa de Valori Bucuresti.

Cristian Tudorescu , Consultant financiar, cofondator Investors Club

Participarea activa in comunitate m-a ajutat sa invat mai repede si sa inteleg mai bine piata noastra de capital. Sfaturile si sustinerea de la colegi impreuna cu instrumentele de analiza fundamentala unice pe care le folosim ma ajuta sa fac investitii bine informate.

Alex Cristescu, Bucuresti

Comunitatea este o sursă valoroasă de informații pentru mine. Schimbul de idei constant cu ceilalți membri mă ajută să evoluez ca investitor și să îmi îmbunătățesc strategia de investiții.

Pot spune cu toată sinceritatea că am învățat în decurs de câteva luni lucruri ce în mod normal le-aș fi deprins în ani.

Narcis Mihai, Bucuresti

consider ca este foarte utila Comunitatea Investeste la bursa atat pentru investitorii incepatori cat si pentru cei cu mai multa experienta in domeniu. In primul rand este foarte important canalul de chat unde poti dezbate anumite subiecte legate de investitii. In ceea ce priveste site-ul  Investestelabursa.ro consider ca este bine structurat, poti afla multe informatii utile legate de principalele companii listate la Bursa de Valori Bucuresti. In sectiunea de Rapoarte gasesti foarte multe informatii financiare prezentate grafic pentru a fi mai usor de interpretat. Imi dau seama ca este o munca titanica sa aduni atatea informatii, sa le filtrezi si sa le prezinti astfel incat sa fie usor pentru toata lumea sa inteleaga aceste date. Ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate si sper sa fim cat mai multi investitori aici!

Lucian Diaconescu, Targoviste
Pentru mine Comunitatea InvestestelaBursa este locul in care gasesc  “capsula” de informatie bursiera de calitate, concentrata intr-un singur site, cu efecte benefice asupra investitiilor prezente si viitoare la BVB. Multumesc, Rares ca ne oferi suportul informativ necesar pentru a face investitii de calitate pe piata romaneasca!
Vasile Rosciuc, Constanta

Pentru mine ca investitor incepator, Comunitatea Investestelabursa a contat enorm. Se discuta despre oportunitati, se face schimb de experienta cu alti investitori de retail, mai mult sau mai putin experimentati.  In plus rapoartele despre companii din comunitate sunt excelent structurate si reprezinta o baza pentru analiza fundamentala si vederea de ansamblu a companiilor.

Doru Munteanu, Bucuresti

Pentru mine Comunitatea Investestelabursa este cel mai potrivit loc în care-mi testez ideile și scenariile. Te simți mai confortabil când afli mai multe puncte de vedere față de o idee de investitie. Uneori ai șansa să conștientizezi și aspecte pe care tu nu le-ai văzut. În paralel cu asta, poți să-ți evaluezi scenariul vizualizând și analizând rapoartele financiare trimestriale și anuale ale companiilor. Acest puternic instrument este de o deosebită utilitate în stabilirea unor strategii de intrare, menținere sau părăsire a unei poziții. În altă ordine de idei, Comunitatea Investestelabursa este un spațiu protejat de influențe exterioare în care poți dialoga deschis cu oameni care împărtășesc aceeași pasiune cu tine: investițiile la bursă. Sincer, aștept cu nerăbdare lansarea comunității în noua versiune, ca să punem în comun experiențe individuale de valoare și să creștem împreună.

Mircea Ciocean, Zalau

Sunt membru în Comunitate din Aprilie 2019, odată cu achiziționarea Jurnalului Investitorului. În acest timp am văzut dezvoltarea comunitatii, creșterea volumului de date și informații prezentate, mai ales după realizarea, în actuala formă, a rapoartelor, a FinBoard-urilor, agregatoarele de raportări periodice, includerea știrilor, chat-ul etc.. Toate acestea mie îmi sunt foarte utile, în sensul că îmi asigură accesul într-un timp mult mai scurt la un volum de date foarte mare, date pe care înainte le căutam și încercam să le integrez singur în diverse situații financiare, tabele etc.. Plus explicațiile și opiniile celor din grup care mă ajută mult. Ar mai putea fi incluse anumite date sau statistici în cadrul rapoartelor, dar cu timpul…. În contextul actual, pentru mine, perioada scursă de când sunt membru în Comunitatea Investestelabursa mi-a fost ca un cont demo, dar de mai lungă durată și nu mai am nevoie de alte motive pentru a decide să rămân membru in continuare.

Horatiu Ardeleanu, Oradea

Nu ești mulțumit de informațiile din Comunitatea Investestelabursa? Ai garanția Money Back 

Înscrie-te în comunitate

Abonament lunar

80Lei/lună

Abonament anual

800Lei/an

Atentie! Plata cu cardul prespune o plata recurenta lunara/anuala. Abonatul poate intrerupe oricand platile recurente din contul sau.