Procesele de coaching Investestelabursa.ro sunt dedicate persoanelor care doresc să investească la bursă dar nu se simt încă pregătite să facă pasul către a investi prima sumă de bani în acțiunile unei companii. Prin ședințele de coaching online dedicate investițiilor la bursă clientul va fi acompaniat de către coach pentru a-și găsi singur încrederea și intrumentele astfel încât să poată lua cele mai bune decizii de investiții în cunoștință de cauză.

Cum te ajută ședințele de coaching în investiții la bursă?

Ședințele de coaching pornesc întotdeuna de la un obiectiv fixat de client la începutul ședinței. Odată setat obiectivul dialogul clientului este acompaniat de către coach către obținerea de rezultate măsurabile. Cu alte cuvinte în cadrul proceselor de coching Investestelabursa.ro vom stabili o serie de obiective, vedem de unde plecăm în acest moment și analizăm împreună care sunt opțiunile posibile, riscurile și pașii pe care trebuie să-i pargurgi pentru a atinge acele obiective.

Lăsând teoria la o parte, poate cel mai clar exemplu pe care pot sa-l ofer este prin intermediul mesajelor primite de la voi, cei care ma urmăriți:

Te urmaresc de ceva timp si vreau sa incep sa investesc, dar ca orice incepator in ale investitiilor la bursa am nevoie de consiliere la inceput. M-as bucura mult daca ai timpul si disponibilitatea necesara ca sa avem o discutie directa.

Ma numesc Cristian si sunt din Timisoara. As dori sa investesc o suma considerabila si as avea nevoie de ajutorul cuiva care se pricepe . As prefera o intalnire fata in fata sau pe Skype pentru mai multe detalii. Astept un raspuns cat mai repede posibil.

Universul investițiilor la bursă pare o lume exclusivistă unde nu oricine are acces. Informațiile sunt greu de găsit și de multe ori de neînțeles pentru o persoană de rând. Așadar nu e de mirare că puținele persoane care îndrăznesc să facă pasul către domeniul investițiilor bursiere ajung de multe ori la un blocaj și simt nevoia de a avea pe cineva alături, cineva care poate are și mai multă experiență sau poate s-a confruntat deja cu o problemă similară.

Pornind de la această nevoie programul de coaching în investiții la bursă Investestelabursa.ro are scopul de a dărâma aceste blocaje prin acompaniera primilor pași ai clientului în domeniul investițiilor la bursă și dezvoltarea abilităților clientului de a identifica cele mai bune investiții fără a crea o relație de dependență față de coach.

Primii mei pași în investiții la bursă

Domeniul investițiilor la bursă m-a atras de când eram în clasa 10-a. Am avut de-a lungul timpului mai multe tentative de a învăța despre investiții însă de fiecare dată am abandonat. Odată cu primul meu job și cu primele economii din salariu parcă dorința a investi la bursă era din ce în ce mai mare. Cu toate că citisem diverse materiale de pe internet, aveam încă atât de multe întrebări și nelămuriri… Mă simțeam blocat și neîncrezător că voi putea investi pe cont propriu la bursă.

Îmi doream să cunosc un investitor cu experiență care să-mi arate cum investește el la bursă, cum alege companiile, cum le analizează, ce rezultate a avut până acum… Oh, aveam atât de multe întrebări. Doream să mă conving că și eu pot investi la bursă. Din pacăte nu aveam pe nimeni alături, nu cunoșteam nici un investitor în Târgu Mureș de la care să învăț. Șansa de a cunoaște un investitor la bursă “în carne și oase” a venit în iarna anului 2015 când la Cluj Napoca s-a lansat Invest Club, primul club al investitorilor. Acolo am avut ocazia să cunosc mai mulți investitori și să primesc câteva răspunsuri la întrebările mele.

Acel contact direct cu un investitor la bursă a fost momentul care m-a făcut să conștientizez că DA și eu pot fi un investitor.

Programul de coaching în investiții la bursă

Ce conține programul de coaching în investiții

Ședințele de coaching sunt dedicate atât persoanelor care încă nu au făcut primul pas către investițiile la bursă cât și investitorilor începători care doresc să-și clarifice diverse aspecte legate de modul de a lua o decizie de investiții. Scopul proceselor de coaching NU este de a oferi ponturi legate de investiții la bursă. Consider că pentru un client este mult mai valorosă dezvoltarea unor abilități proprii de analiză și selecție a celor mai potrivite investiții în funcție de aversiunea față de risc decât servirea pe tavă unor oportunități de investiții.

În cadrul proceselor de coaching nu-ți voi da peștele gata prins ci vei învăța să-l prinzi singur!

Teme pe care le vom putea aborda Teme pe care NU le vom aborda
 • Principalele instrumente în care poți investi
 • Cum îți deschizi un cont de investiții la bursă
 • Cum analizezi o companie
 • Principalii indicatori de evaluare a unei companii
 • Cum știi că o companie e ieftină sau scumpă
 • Cum îți compui un portofoliu de investiții
 • Sprijin în definirea unei strategii de investiții
 • Cum analizezi un grafic
 • Ponturi de investiții
 • Soluții de îmbogățire peste noapte
 • Speculații pe forex
 • Speculații pe criptomonede

Cum se desfășoară ședințele de coaching

Ședințele se desfășoară o dată pe săptămână ONLINE prin intermediul Skype sau platformei de conferințe Zoom. Fiecare ședință are durata de 1 oră excepție făcând prima ședință care va avea o durată de 1 oră și jumătate astfel încât să avem timp să ne cunoaștem și să stabilim obiectivul sau obiectivele la care dorești să ajungi la finalul programului de coaching. Totodată vom stabili împreună o serie de milestone-uri pe care să le bifezi astfel încât tu să știi cu siguranță că obiectivul sau obiectivele setate în prima ședință au fost atinse.

În urma fiecărei ședințe vrei primi o temă de casă și câteva materiale de studiat pe care va trebui să le parcurgi până la următoarea ședință. Temele și materialele de studiu au scopul de a-ți fixa și mai bine ideile și materialele pe care le-am parcurs împreună în cadrul ședințelor și vor contribui cu siguranță la atingerea obiectivului fixat în prima ședință.

Programează prima ta ședință de coaching în investiții la bursă

1 ședință

160lei
 • + suport în găsirea răspunsurilor la întrebările tale
 • +stabilire pași pentru atingerea obiectivelor

5 ședințe

770lei
 • + teme de casă și materiale de studiu
 • + resurse utile dedicate investitorilor
 • + suport în definirea unei strategii de investiții

10 ședințe

1500lei
 • + teme de casă și materiale de studiu
 • + unelte și resurse utile dedicate investitorilor
 • + acces la unelte exclusive de analiză Investestelabursa.ro

Programează o întâlnire

Locuri indisponibile momentan.

Trimite-mi un e-mail folosind formularul de CONTACT și te voi anunța de îndată ce va fi un loc disponibil